Tatuerade Tårar

Beställ boken / Läs online

Om Tatuerade tårar

Familjen Modigs julafton avslutas abrupt med att Micki hamnar på sjukhus efter att närapå ha svultit sig till döds. Kvar i sitt rum i familjens villa blir lillasyster Mija som också håller på att tyna bort – bara på ett annat sätt. Hon tar sin tillfykt till den mest extrema form av musik hon kan komma på, men trots allt ljud är det ingen som hör. Till slut ger hon upp och sticker hemifrån.

Tatuerade tårar

Mickis ex Danny går mellan sin nya pojkväns lägenhet och tatueringsstudion där han jobbar och gör allt för att slippa skuldkänslorna över det han gjort och inte gjort. Först går flykten från Micki, sedan från tillflyktsorten, tills det inte längre finns någonstans att ta vägen. Men ett kort möte mellan Mija och Danny får dem båda att vågar prova en gång till – att göra något, vad som helst, för att nå fram.

Sagt om boken

”Bobbi A Sand har ’förstört’ min helg. Har läst boken 6 gånger sedan i torsdags och kommer med all sannolikhet läsa om den ikväll igen!”
– Julia

“På sista sidorna hade jag tårar i ögonen. Jag är så imponerad av personporträtten. Det var som att du hade alla erfarenheter som karaktärerna hade för allt kändes så trovärdigt i detalj.”
– Alex

”Har kommit några kapitel in i Bobbi A Sands ’Tatuerade tårar’ och måste redan rekommendera den till er andra. Språket är så känsligt, tempot så rätt och historien så viktig. Köp eller låna genast!”
Hanna Lans, författare till Som någon annan bäddar