Jag är skillnad

Beställ boken härFölj på Facebook

Om Jag är skillnad

Maxi Delica, eller Jonathan Lindgren som han egentligen heter, är en 22-årig kille – fotomodellsnygg, med hög intelligens och ett brinnande hat. Han är sångare i Permafrost, ett band på uppgång, och börjar få status som rockikon – om än bara i industriscenens något begränsade tillvaro.

Jag är skillnad

Alla älskar Maxi Delica, och lika många hatar honom. Livet är en scen och världens samlade ögon betraktar Jonathan. Eller Maxi. Men i ensamheten skallar det tomt, och pendeln svänger allt snabbare mellan depression och maniskt skapande. Det utsvävande och kaotiska livet på turnéerna och den provocerande attityden, som får människor att antingen avsky eller beundra honom, börjar ta ut sin rätt. För att inte tala om drogerna.
En kollaps är oundviklig. Men vem är Jonathan egentligen, när det blir tyst omkring honom – när strålkastarljusen slocknar och han inte längre står på en scen?

Sagt om boken

”Fick se omslaget på din bok och klickade. Folk säger att man inte ska döma en bok efter omslaget, jag brukar gå på omslaget trots allt. Men kolla bara, ett superbra omslag var en superbra bok. Kanske har inte ordspråken rätt alltid… Det var härlig läsning!”
– Hanna, kommentar på Kapitel 1