PermafrostNi skulle se de nya bilderna vi har tagit. Speciellt en av dem är min favorit. På den ser man Pangaea rakt framifrån, och hans dreads står ut från huvudet i en svart, trasslig kaskad. Han är klädd i svart läder från topp till tå, så tajt kring kroppen att det ser ut som han lindats in i läderband som knäppts åt med metallspännen.

Han håller mitt huvud fastkilat med en arm runt min hals, och jag, som är nästan naken bortsett från ett trasigt höftskynke, några bälten, och mina höga kängor, hålls ner på knä framför Pangaea. Midgaard håller fast mina händer bakom ryggen, och det gör att jag måste böja mig bakåt och exponera min kropp i en utsatt position. Pangaea har långa naglar och blodiga fingrar, och han håller upp sin andra hand mot mitt ansikte, naglarna ligger mot min tunga, som om han när som helst skulle sticka ner dem i min hals. En droppe blod rinner från min ena mungipa.

Till höger om mig ser man Chay i vitt. Han är målad med kroppsmålning och hans överkropp inklädd med slingor av bomull som vi blandat med lim; han ser ut som en kladdig, skabbig ängel med sotiga ögon. Han håller sin hand över min ena bröstvårta. Den andra är tejpad med ett svart kryss. På min andra sida syns Midgaard i kåpa, och ovanför honom Navy i blanka svarta kläder, hans mörkröda hår ligger alldeles slickat. Han verkar vara den onda prästen som övervakar hela scenen.

Och om ni undrar om jag ser ut att lida på bilden så är svaret nej.

Kommer ni att få se bilden? Tids nog… 😉